Προφίλ

13405293_10209172176642364_1992928809_o

Σαββάκης Γιάννης

Φυσιοθεραπευτής, MSc, CMP

  Γεννήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης το 1986. Είναι απόφοιτος του τμήματος Φυσιοθεραπείας της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας, Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκη. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου του τμήματος ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής του Δημοκρίτειου πανεπιστημίου Θράκης, με κατεύθυνση την Πρόληψη – Παρέμβαση – Αποκατάσταση.

  Έχει εργαστεί στην Κλινική “Άγιος Λουκάς” στη Θεσσαλονίκη και στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Είχε συνεργασία με το Κέντρο Αποκατάστασης και Διημέρευσης Ατόμων με Αναπηρία του συλλόγου “Δικαίωμα στη Ζωή” και με το Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Ηρακλείου Κρήτης του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης. Έχει εμπειρία με αθλητικά σωματεία ενώ παράλληλα, έχει εργασθεί ως καθηγητής στο 2ο Ι.Ε.Κ Ηρακλείου. Τον τελευταίο χρόνο ήταν αναπληρωτής φυσιοθεραπευτής στο 3ο ειδικό δημοτικό σχολείο και στο 1ο ειδικό νηπιαγωγείο Ηρακλείου. Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας από το 2010.

   Παρακολουθεί επιστημονικά συνέδρια και μετεκπαιδεύεται συνεχώς σε σεμινάρια (P.N.F., Bobath, Mulligan κ.α.). Απέκτησε τον τίτλο Certified Mulligan Practitioner CMP το 2012, τεχνική χειροπρακτικής κινητοποίησης αρθρώσεων. Έχει παρουσιάσεις σε επιστημονικά συνέδρια , αναρτημένες ανακοινώσεις και δημοσίευση σε επιστημονικό περιοδικό. Η συνεχείς ενημέρωση και η δια βίου εκπαίδευση είναι χαρακτηριστικά που αποτελούν κομμάτι της φιλοσοφίας του.

                                                                   ………………………………………………………..

“Ο σωστός κλινικός συλλογισμός οδηγεί σε άριστα αποτελέσματα.”